Studieresa till London
Seminar
Location London

Studieresa till London

I höst byter vi seminarium i en av våra medlemsstäder mot studieresa till London den 18-20 september. Med studieresan inleder vi vårt nya tema urbana verksamheter som vi kommer att fortsätta arbeta med under hösten 2016.

Läs det senaste uppdateringarna om Londonstudieresan under nyheter.

PROGRAM:

Program NCN Studytrip London -1

 

TEMA

I London ska vi studera hur det framtida näringslivet ser ut och vad det kräver av våra städer i form av såväl fysisk som social organisering. Fokus kommer ligga på nya organisationsformer och sätt att arbeta tillsammans (delningsekonomi, hubbar, nätverk, kollektiv etc.). Temat urbana verksamheter kommer vi fortsätta att arbeta med under hösten 2016 och våren 2017 bl.a. i Master Class. Uppgiften i Master Class 2016-2017 kommer vara att kartlägga det urbana näringslivet i den egna staden, undersöka dess behov och formulera en strategi för hur  det urbana näringslivet kan stärkas. En introduktion till temat finns i publikationen Bymiljøets betydning for virksomheders værdiskabelse.

 

KOSTNAD

Det kostar inget att delta i studieresan men deltagarna står själva för resa t/r London, övernattning på The Hoxton (som i sig är ett studieobjekt) samt de flesta måltider. Det är förbokat 45 rum på The Hoxton  som kostar 368 £/ rum (ca 4200 SEK) för 2 nätter. Frukost ingår i hotellpriset och Nordic City Network kommer stå för middagen på söndag kväll. Resterande måltider bekostas av deltagaren.  

 

ANMÄLAN

Intresset för studieresan har varit stort och eftersom antalet deltagare är begränsat har vi som utgångspunkt vikt två platser till varje medlemsstad. De plaster som eventuellt inte kommer att utnyttjas fördelas till övriga städer. 

 Anmälan sker till kanslichef Hannah Wadman (hannah.wadman@malmo.se) senast 1 juli med följande information:

  1. Namn
  2. Titel
  3. Organisation
  4. Mejladress
  5. Matpreferens/allergi
  6. Vilken utflykt ni önskar delta i på tisdag förmiddag (grupp 1,2,3 eller 4)

 

Cheers!