Nu direktör för NCN på plats.

Nu direktör för NCN på plats.

NCN har fått en ny direktör, som kommer att leda verksamheten och samordning av arbetet på sekretariatet. Det blir en nära kollega till Christer Larsson och Hannah Wadman som tar över stafettpinnen.

Välkommen Thomas Brunk

Thomas Brunk efterträder Hannah Wadman som direktör i Nordic City Network. Thomas har arbetat som strateg på stadsbyggnadskontoret i Malmö sedan 2015 och jobbar dagligen nära nätverkets ordförande Christer Larsson. Thomas ansvarar för samordning av stadsbyggnadskontorets omvärldsrelationer och samverkansprocesser med näringsliv, akademi, organisationer och idéburen sektor från lokal till internationell nivå. 

Thomas B Stor

 

När jag fick frågan av Christer kändes det helt naturligt att tacka ja till uppdraget. Jag brinner för samverkan och internationellt samarbete för att lösa morgondagens frågor inom hållbar stadsutveckling och god livsmiljö. Jag känner mig som en äkta gränsgångare, både som svensk-dansk och i arbetssätt. Mina 15 års erfarenhet av internationellt arbete och konsult inom samhällsanalys, strategiutveckling och kommunikation tror jag kommer väl till användning för Nordic City Network. Jag ser fram emot att tillsammans med Marcus Horning och medlemsstäderna reflektera över och utveckla Nordic City Networks framtida roll och mervärde.